Ajvar si zamilujete na prvé ochutnanie. Pôvodná receptúra z Chorvátska

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vedeli ste, že len 100 g Ajvaru Podravka pokryje odporúčanú dennú dávku vitamínu C? Ten pravý chorvátsky je totiž ozajstnou superpotravinou!
Pripravuje sa z paprík a baklažánu podľa pôvodného chorvátskeho receptu. Práve táto kombinácia dodáva Ajvaru jeho výnimočnosť, ktorú si zamilujete na prvé ochutnanie. Vďaka šetrnému procesu pasterizácie si zachováva nielen chuť a prirodzenú farbu zeleniny, ale aj všetky prospešné vitamíny a minerály. Aj preto je táto dobrota plná zdravia nazývaná kaviárom vegánov a vegetariánov.
Ajvar Podravka získal dokonca svetové ocenenie Superior Taste Award!

Lahodný Ajvar

Ajvar jemný a Ajvar pikant Podravka sa oplatí mať po ruke nielen počas tohtoročných grilovačiek. Slané koláče quiche, omáčky na cestoviny, mäsité i tofu pochúťky… Ajvar môžete použiť na mnoho spôsobov a zvýrazniť tak fantastickú chuť nových či obľúbených jedál. Žiadne konzervanty, arómy a umelé farbivá. Len čistá chuť na slnku dozretej zeleniny.
Viac na www.podravka.sk.

Ajvar jemný / pikant Podravka: 2,49 €/ 350 g

ajvar jemný a pikant 

Z Chorvátska na Slovensko

Podravku netreba Slovákom špeciálne predstavovať, pretože výrobky tejto legendárnej značky sú súčasťou našich kuchýň po generácie. Pôvodne rodinná firma pochádza z Chorvátska, a aj to bol dôvod, prečo Podravka začala vyrábať Ajvar podľa pôvodného receptu chorvátskych gazdiniek.
Vedeli ste, že továreň v meste Kalnik každoročne spracuje až 3 000 ton paprík a baklažánov? Pre zachovanie najvyššej kvality sú suroviny spracované už do niekoľkých hodín od zberu.

Jeden Ajvar na „tisíc“ spôsobov

Pozvite Ajvar Podravka do kuchyne! Je obľúbenou ingredienciou na grilovacích hodoch, či už ako dip k mäsu a zelenine, ale poslúži aj ako vynikajúca marináda. Skvele sa hodí do burgrov, ktoré poznáte z chorvátskych dovoleniek!
Okrem zeleninovej prílohy ho však môžete použiť aj na prípravu chutných nátierok alebo trendových slaných koláčov, tzv. quiche. Z Ajvaru tiež vyčarujete vynikajúce omáčky k mäsu, na cestoviny a do šalátov. Vyskúšajte si ho naservírovať k chrumkavým hranolčekom, hotové nebíčko v papuľke!

Vyskúšajte plnenú uhorku s Ajvarom:

 

ajvar squeezeNový Ajvar Squeeze

Horúcou novinkou tejto grilovacej sezóny je Ajvar Squeeze jemný a pikant Podravka – pravý chorvátsky Ajvar, ako ho poznáte, avšak v novom šik balení! Nepotrebujete žiadne lyžičky či iné kuchynské náradie! Stačí potrepať fľašou a vytlačiť presne také množstvo Ajvaru, na aké máte práve chuť. Ajvar Squeeze nesmie chýbať na grilovačkách a záhradných posedeniach s priateľmi.

Ajvar Squeeze jemný / pikant Podravka: 2,39 €/ 310 g

TS, foto: Podravka.sk


Zdielať

About Author

Komentáre sú uzavreté.