Známe príslovie vraví, že láska ide cez žalúdok.
A keď objavíte niečo, čo vám rozozvučí všetky chuťové poháriky, ste v siedmom nebi. Nám sa to stalo s ochucovadlom Podravka NATUR, ktoré perfektne dochutí jedlá pre vašich milovaných kedykoľvek: či už na výnimočné príležitosti alebo vo všedný deň.
Presvedčte sa a nižšie nájdete recept na parádne pečené zemiaky s týmto ochucovadlom, ktoré si zamilujete.
Treba povedať, že to je obľúbená stálica v našich kuchyniach. Podravka pripravila Ochucovadlo NATUR naozaj podľa receptu matky prírody a v súlade so zdravým životným štýlom. Je to rozhodne poznať. Obsahuje len prírodné a kvalitné ingrediencie ako morskú soľ, vysoký podiel zeleniny a vybrané koreniny. S ochucovadlom Podravka NATUR pre prirodzenú chuť sa dobré jedlo vždy podarí!
V súlade s prírodou
Pripraviť dobré a zdravé jedlo nikdy nebolo jednoduchšie! Ochucovadlo Podravka NATUR je odpoveďou na aktuálne trendy zdravého životného štýlu, pretože je pripravené iba z čisto prírodných ingrediencií. Neobsahuje glutaman, žiadne prídavné látky, konzervanty, farbivá a ani iné zvýrazňovače chuti.
V Ochucovadle Podravka NATUR nájdete len čistú a prirodzenú chuť prírody. Okrem morskej soli z Jadranského mora obsahuje až 32% sušenej a kvalitnej zeleniny a tiež voňavé koreniny, ktoré dochutia všetky jedlá do dokonalosti.
Ochucovadlo Podravka NATUR privítajú vo svojej kuchyni všetci, ktorým záleží na príprave dobrého a zdravého jedla. Stačí pridať lyžičku ochucovadla päť minút pre koncom varenia a môžete zvolávať k stolu.
Viac na www.podravka.sk .
Ochucovadlo Podravka NATUR: 1,49 € / 150g
RECEPT na voňavé pečené zemiaky
Príprava týchto pečených zemiakov potrvá asi 70 minút a najedia sa z nich 4 osoby.
Suroviny:
- 1 kg mladých zemiakov (väčšie)
- 3 lyžice olivového oleja
- 1 lyžica Podravky Natur na pečené zemiaky
- 250 g smotanového syra (ricotta,…)
- 1 lyžička citrónovej šťavy
- 1 strúčik cesnaku
- 1 lyžica nasekanej pažítky
- soľ
POSTUP:
Zemiaky dobre umyjeme, prekrojíme na polovicu a osušíme. Dáme ich do väčšej nádoby na pečenie pokrytej papierom na pečenie. Pokvapkáme ich olejom a otočíme narezanou stranou dolu.
Pečieme v rozohriatej rúre na 220 °C približne 1 hodinu, dokým nebudú zemiaky zlato-hnedé. Pečené zemiaky posypeme Podravkou Natur, premiešame ich a necháme postáť.
Syr zmiešame s citrónovou šťavou, pretlačeným cesnakom, pažítkou a soľou.
Na teplé zemiaky pridáme lyžicu náplne a podávame. Do plnky môžete pridať aj mleté chilli.
— PR článok —
Zdroj receptu a foto: Podravka