Ako správne dochutiť jedlo, aby bolo úžasné? Tieto ochucovadlá to dokážu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiež milujete vôňu korenín a byliniek, ktorá sa šíri všade naokolo pri varení? Prevaľuje sa ako malé obláčiky po celej kuchyni a vy doslova cítite prísľub nevšedného gurmánskeho zážitku? Na svete existujú stovky druhov a kombinácií a to správne namiešanie chce niekedy dlhoročné skúsenosti a obdivuhodné zručnosti.
Máme však super tip, ktorý to všetko zjednoduší a dokážete správne dochutiť jedlo. S ochucovadlom Podravka totiž nemusíte byť ani michelinský šéfkuchár, ani mať za sebou roky varenia. Stačí štipka tejto vyvážene namiešanej zmesi korenín a sušenej zeleniny a každé jedlo vyšperkujete do dokonalej chuti.
Teraz v limitovanej edícií v 4 moderných dizajnoch, ktoré dochutia nielen pripravované pokrmy, ale aj samotnú kuchyňu. Všetky nájdete na www.podravka.sk.

 Ochucovadlo Podravka:          2,49 €/ 500 g

podravka ako dochutiť jedlá

 

Ako najlepšie dochutiť jedlo?

Vedeli ste, že rastliny sa na dochucovanie pokrmov používali už pred 50-tisícami rokov? Z polovice 2. tisícročia pred n. l. dokonca pochádzajú zmienky o používaní mäty, koriandru a šafranu.

Ochucovadlo Podravka používajú gazdinky v slovenských domácnostiach už niekoľko generácií. Však ani jeden z nás určite nedá dopustiť na dobrý domáci vývar, mamičkinu chutnú ryžu či fantastickú sviečkovú… Sú to totiž jedlá, ktoré sa nám spájajú s detstvom a rodinnou pohodou. Naše mamy a babičky mali Podravku vždy po ruke a vedeli prečo – s Podravkou sa jedlo vždy podarí.

 

Stačí lyžička

V obľúbenom ochucovadle nájdete kvalitné koreniny a vybrané druhy sušenej zeleniny, ktoré dodajú jedlu ten správny šmrnc. Jedinečná kombinácia chutí umožňuje použitie Ochucovadla Podravka v kuchyni na množstvo spôsobov. Podčiarkne chuť každého jedla: grilovaného, vareného alebo duseného, na spôsobe prípravy nezáleží. Pomôže vám vytvoriť chutné polievky, výborné omáčky, dochutí mäso či zeleninu.

Ochucovadlo Podravka teraz nájdete v novom šate – v nápaditej limitovanej edícií v 4 moderných obaloch. Stačí lyžička ochucovadla Podravka a skvelé jedlo je navarené.

Viac na www.podravka.sk.

viete, čo jete?Prečítajte si tiež
Viete, čo jete? jedlo, ktoré spôsobuje ochorenia.

O Podravke
podravka logoSpoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1993, avšak prvé produkty tejto chorvátskej značky poznali Slováci už v osemdesiatych rokoch.
Okrem presláveného tradičného ochucovadla Podravka patrí do portfólia spoločnosti viac ako 100 sortimentových položiek predávaných pod štyrmi značkami, medzi nimi napríklad semolinové cestoviny Podravka, rybacie konzervy EVA, zeleninová príloha Ajvar, kvalitná ryža a strukoviny Lagris a mnohé iné.

Je lídrom na trhu ochucovadiel, v ktorom dosahuje hodnotový trhový podiel vo výške až 50%. Spoločnosť je držiteľom štyroch ocenení Pečať bonity (2013-2016) a siedmych ocenení Slovak Superbrands (2006, 2013-2017, 2019). Sídli vo Zvolene a zamestnáva 31 pracovníkov.

 — PR článok —
Foto: Podravka


Zdielať

About Author

Komentáre sú uzavreté.