Poznáte Ochucovadlo Podravka, ľudovo prezývané vegeta alebo jednoducho Podravka? Že sa pýtame! Však pri varení ho používali už naši starkí, rodičia a radi po ňom siahneme aj my. Je súčasťou našich kuchýň dlhé roky. Pýtate sa, ako je to možné? Dôvod je veľmi jednoduchý: ak jedlu niečo chýba, Podravka ho dochutí k najvyššej spokojnosti!
Legendárne ochucovadlo
Na originálne spojenie korenín a kvalitnej sušenej zeleniny nedá dopustiť niekoľko generácií. Či ste v kuchyni ako doma alebo sa s varením len zoznamujete, Ochucovadlo Podravka využijete pri príprave jedál od výmyslu sveta – dochutí polievky, zeleninu, mäso a aj sezónne špeciality. Stačí lyžička Podravky a obľúbené jedlo vyladíte presne k vášmu štýlu a chuti.
Viac na www.podravka.sk a www.ktvojmustylu-podravka.sk.
Ochucovadlo Podravka 75 g: 0,85 €/ 75 g
Ochucovadlo Podravka 200 g: 1,49 €/ 200 g
Časom overená kvalita a chuť
- Mama, ktorá sa ponáhľa z práce pre deti na krúžky a rozmýšľa, čo variť na večeru…
- Otec vychutnávajúci si víkendové varenie pre rodinu či grilovacie umenie na záhrade…
- Večne zaneprázdnený manažér, ktorý sa chce najesť bez kompromisov – rýchlo, kvalitne a chutne…
- Študent na internáte, pre ktorého je príprava chutného jedla mnohokrát výzvou…
- Odmena po ťažkom dni? Obľúbené jedlo navarené jednoducho a rýchlo…
Je vám niektorá z týchto situácii povedomá? Varenie bolo, je a bude neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Pre niekoho je záľubou, pre iného nutnosťou. Tak či onak, Podravka už viac ako 60 rokov sprevádza naše kulinárske dobrodružstvá a robí prípravu jedál jednoduchšou. Nadčasové Ochucovadlo Podravka nie je módnou záležitosťou, ktorú o chvíľku nahradí niečo iné. Gurmánska stálica našich kuchýň je tu pre všetkých bez rozdielu a na jej tradičnú chuť overenú časom sa môžeme vždy spoľahnúť.
S Podravkou je varenie zážitkom
S Podravkou chutí skrátka každé jedlo lepšie, preto sa oplatí premeniť varenie na zážitok! Starostlivo vybrané koreniny a sušená zelenina tvoria tradičnú chuť, ktorá vyladí každé slané jedlo do dokonalosti. Ochucovadlo Podravka môžete použiť v omáčkach, polievkach, prívarkoch, tiež pri pečení či grilovaní mäsa, rýb a zeleniny, a to na akýkoľvek spôsob. Nie je nič jednoduchšie, ako pridať štipku Podravky, presne podľa vašej chuti. Želáme veľa chutných kulinárskych zážitkov a dobrú chuť!
Viac na www.podravka.sk a www.ktvojmustylu-podravka.sk.
— PR článok —
Foto: Podravka.sk