Poznáte potraviny a jedlo s dobrými vibráciami?

LinkedIn

Viete, čo jete a pijete? Pravdepodobne si dávate pozor, aby to neboli len polotovary. Aby tam bol dostatok vitamínov a minerálov. Aby išlo o výživné a zdravé jedlo…
Ale vedeli ste, že všetko, čo jete a pijete je dôležité aj pre vaše psychické zdravie, pocit spokojnosti, vyrovnanosti a harmónie? Pretože dané jedlo ovplyvňuje vaše vibrácie a realitu. Naozaj existuje jedlo s dobrými vibráciami, ktoré sa prenášajú do vášho tela, čo už pred mnohými rokmi dokázal francúzsky odborník – povieme si o ňom nižšie.
Napokon – ako sa máte cítiť dobre, keď neprijímate dobré jedlo a dobré tekutiny, však?

 

Jedlo s dobrými vibráciami

Jedlá, po ktorých sa cítime ospalí a spomalení, vibrujú na nižšej frekvencii. Keď ich zjeme, zmenia sa aj naše vibrácie. Patrí medzi ne veľa nezdravých potravín a tie sú nanešťastie navrhnuté tak, aby chutili skvele. Preto sa niektorí z nás radi prejedajú nezdravou stravou. Nielenže tak tlmíme svoju náladu, ale priberáme a sme náchylnejší na choroby.

Ak je napríklad jedlo, ktoré konzumujete, pokryté pesticídmi, určite vám to uškodí a oslabí vás to. Podobne sú na tom chemicky spracované potraviny. Zjednodušene možno povedať, že absorbujete energiu daného jedla a ak má dobré vibrácie, tak sa to prenesie aj do vás. Vysokovibračné jedlá vám dodajú pozitívne myslenie, energiu, rozlet a životnú silu. Budete sa lepšie sústrediť a nebudete náladoví.

jedlo s dobrými vibráciami

 

Každá potravina obsahuje vibrácie

V roku 1949 spomínaný francúzsky odborník na elektromagnetizmus André Simoneton zverejnil svoj výskum elektromagnetických vĺn určitých potravín. Zistil, že každá potravina obsahuje nielen určité množstvo kalórií (chemickú energiu), ale aj elektromagnetickú silu v podobe vibrácií. Simoneton objavil, že ľudia si musia udržiavať vibráciu na úrovni 6 500 angströmov, aby sa dali považovať za zdravých (angström je stará jednotka dĺžky zodpovedajúca jednej stomilióntine centimetra, ktorá sa používala na vyjadrenie veľkosti elektromagnetických vlnových dĺžok).

Simoneton roztriedil potraviny do štyroch kategórií na škále od 0 do 10 000 angströmov:

jedlom proti bolestiDo prvej kategórie patrili potraviny s vysokou vibráciou, napríklad čerstvé ovocie a zelenina, obilniny, olivy, mandle, lieskové orechy, slnečnicové semienka, sója a kokos.

jedlom proti bolestiDruhá kategória obsahovala potraviny s nižšou vibráciou, ako varenú zeleninu, mlieko, maslo, vajcia, med, varené ryby, arašidový olej, cukrovú trstinu a víno.

jedlom proti bolestiTretia kategória pozostávala z potravín s veľmi nízkymi vibráciami, medzi ktoré patrilo varené mäso, údeniny, káva a čaj, čokoláda, džemy, spracované syry a biely chlieb.

jedlom proti bolestiŠtvrtá a posledná kategória nevyžarovala prakticky žiadne vibrácie, angströmy a obsahovala margarín, konzervy, alkoholické nápoje, rafinovaný biely cukor a bielu múku.

 

Bio potraviny a voda

Simonetonov výskum ukázal, ktoré jedlá prospievajú našim vibráciám a ktorým by sme sa mali vyhýbať. Navyše vo všeobecnosti platí, že kvalitné bioprodukty, ako ich vytvorila príroda, vám prinesú väčšiu vitalitu ako tie, ktoré bio nie sú. Za biopotraviny síce zaplatíte viac, ale lepšie obetovať peniaze než svoje zdravie, ak sa vám zhorší pre nezdravú stravu.

„Takisto treba vziať do úvahy význam vody,“ pripomína kouč mysle a influencer Vex King, ktorý sa vibráciami zaoberá už niekoľko rokov. „Odhaduje sa, že okolo 60 – 70 percent ľudského tela tvorí voda. Je veľmi dôležitá pre fungovanie organizmu – udržuje telo hydratované a vyplavuje nežiaduce toxíny, vďaka čomu si udržíte vyššiu frekvenciu vibrácií. Ak klesne pod potrebnú úroveň hydratácie, telo zareaguje nepriaznivo. Možno sa nebudete vedieť sústrediť, bude sa vám krútiť hlava alebo dokonca omdliete.“

Výborne o tom písal vo svojej knihe Dobré vibrácie, dobrý život, v ktorej odporúča pozitívne návyky, ktoré pomáhajú riešiť dobré vibrácie.

dobré vibrácie pre lepší životPrečítajte si tiež
Dobré vibrácie vám vylepšia život. 7 tipov.

 

Mimochodom, alkoholické nápoje majú podľa Simonetonovho výskumu veľmi nízke vibrácie a pravidelná konzumácia nadmerného množstva alkoholu môže telu veľmi uškodiť, dokonca spôsobiť smrť následkom poškodenia pečene.
Priveľa alkoholu navyše skresľuje úsudok, takže sa správate spôsobom, akým by ste sa inak nesprávali. Môže to viesť k zlým rozhodnutiam, ktorými si pokazíte život. Alkohol síce prinesie chvíľkové potešenie, ale treba ho piť s mierou. Ako svoj hlavný zdroj tekutín využívajte čerstvú filtrovanú vodu.

Foto: Stocksnap.io, Unsplash.com


                                                                       Páčil sa ti článok? Pošli ho ďalej!

About Author