Domáci kváskový chlieb s čučoriedkami

0
Pečenie s kváskom zažíva v poslednom období svoje znovuzrodenie, pretože ľudia zistili, že kváskový chlieb je vláčnejší a má výraznejšiu chuť. Navyše mnohí objavili, že po kváskovom...

Ľahký čokoládový cheesecake so sušenými figami

0
Tarty z dokonale krehkého maslového cesta podľa babičky, cheesecaky, tvarohovníky, či extrémne čokoládové brownie. Aj takéto lahôdky vie vykúzliť cukrárka Lulus, alias Lucia Gažová....

Čo jesť a piť, aby ste mali zázračné ráno?

0
Zobudiť sa ráno oddýchnutý, v dobrej nálade a plný síl je mimoriadne dôležité. Ako ráno vstávate, taký budete mať deň – platí to takmer u všetkých ľudí,...

Zdravé jedlo sa dá pripraviť zdravo a rýchlo

0
Aj vy všade čítate o zdravej strave a neraz si povzdychnete, že keby ste tak mali čas vyvárať...že aj tak to zdravé jedlo vášmu partnerovi nebude...

Dokonalá káva. Ako si dopriať naozaj kvalitnú kávu?

0
Pitie kávy bolo už dávno akousi spoločenskou udalosťou, noblesou alebo len príležitosťou na príjemné stretnutie. Možno aj pre vás patrí šálka kávy k jednému z potešení...

Pavlovovej torta (Maškrta na víkend)

0
Lucia Súkeníková pečie také nenormálne božské zákusky a dezerty, že by ste sa z toho mohli aj zblázniť J Už len keď sa pozriete na dnešnú...

Tajomstvo zdravej kávy. Viete, ako ju správne pripraviť?

0
Nie je káva ako káva. Pre niekoho je to synonymum relaxu a pohody. Inému šálka kávy pomáha sústrediť sa a nabudiť na ďalšie aktivity. A káva samozrejme...

Zdravé desiate: Vegánske paradajkovo-makové muffiny

0
Možno aj vy riešite počas roka, čo dať deťom opäť na desiatu. A aby to bolo chutné, zdravé a zjedli to. Ak vám dochádzajú nápady, siahnite...

Orieškový chlebík bez múky (RECEPT)

0
Verili by ste, že človek, ktorý veľmi dôsledne vyradí alebo nahradí bielu múku a všetky výrobky z nej celozrnnou, môže za rok zhodiť až do 5...

Voňavá torta z ovsených palaciniek (RECEPT)

0
Aj vám sa už zunovali raňajky, ktoré sú takmer stále rovnaké? Striedate chlebík s rožkom, maslo, džem, šunka, nanajvýš vajíčko alebo párky. Dobre, cez týždeň...

Špalda, bulgur, pohánka… Vyznajte sa v zrnách

1
Akú múku používate najčastejšie? Pšeničnú? Špaldovú? A vyskúšali ste už teff, alias etiópske proso, alebo quinou? A čo amarant, bulgur alebo proso? Nezostávajte len pri jednom...